søndag den 31. oktober 2010

Auberginer i fad

3 auberginer
fint salt

2 store løg
1 spsk olie
2 ds hakkede tomater
frisk timian
frisk rosmarin

1½ dl reven parmesanost
4 dl ylette
2 spsk maizena

Auberginerne skæres i skiver, drysses på begge sider med fint salt og stilles i et dørslag ½-1 time.

Løgene skæres i tern og svitses i olien. Dåsetomater og krydderurter tilsættes, og det koger uden låg til det meste af væsken er væk.

Saltet skylles af aubergineskiverne, og de lægges på bageplader (med bagepapir) og sættes i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.

Læg aubergineskiver og tomatblanding lagvis i et fad. Rør parmesanost, ylette og maizena sammen og fordel det over. Bages i ovnen ved 200 grader i ca. ½ time.


Vi kom desværre til at spise det meste inden jeg fik taget et billede.

Ingen kommentarer: