onsdag den 20. oktober 2010

Pasta med gylden sauce

4 personer, siger opskriften.

3-4 gulerødder (ca. 400 g)
1 løg
1 spsk olie
10-15 sorte oliven
½ tsk timian
1 dl creme fraiche 18%
1 tsk maizena
½-1 dl vand
50-75 g reven grana- eller parmesanost
salt og peber
Pasta nok - gerne fuldkornsskruer. Ifølge opskriften 350-400 g.

Sæt vand på til pasta. Se kogetid mm. på pakken.
Riv gulerødderne groft og skær løg i tern. Svits grønsagerne i olie i en gryde.
Tilsæt vand og timian og lad det koge ca. 5 minutter under låg.
Creme fraiche, maizena og reven ost røres sammen og røres i. Varmes igennem med oliven. Smag til med salt og peber.

Opskriften er fra en folder vi fik i Brugsen for mange år siden, jeg har dog modificeret den lidt.

Ingen kommentarer: