3 auberginer
fint salt
2 store løg
1 spsk olie
2 ds hakkede tomater
frisk timian
frisk rosmarin
1½ dl reven parmesanost
4 dl ylette
2 spsk maizena
Auberginerne skæres i skiver, drysses på begge sider med fint salt og stilles i et dørslag ½-1 time.
Løgene skæres i tern og svitses i olien. Dåsetomater og krydderurter tilsættes, og det koger uden låg til det meste af væsken er væk.
Saltet skylles af aubergineskiverne, og de lægges på bageplader (med bagepapir) og sættes i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.
Læg aubergineskiver og tomatblanding lagvis i et fad. Rør parmesanost, ylette og maizena sammen og fordel det over. Bages i ovnen ved 200 grader i ca. ½ time.
Vi kom desværre til at spise det meste inden jeg fik taget et billede.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar