Jeg ville lave en fisketærte, men tænkte at bunden ikke er det lækreste ved sådan én - eller det sundeste. Derfor en tærte uden bund, og så må det vel være en gratin? Portionen passer til 3 personer.
400 g rødspættefiletter
1 rød peber
200 g broccoli
1 stort løg
lidt olie
2 æg
75 g parmesanost
2 dl græsk yoghurt
½ tsk salt
friskkværnet peber
basilikum og oregano
Løget skæres i små tern og svitses i lidt olie. Rød peber i tern svitses kort med, og det tages af varmen. Broccolien skæres i små stykker/buketter og dampes 2 minutter.
Rødspætterne rulles (fra haleenden og med skindsiden indad) og lægges i et tærtefad. Grønsagerne lægges over og omkring. Æg, ost, yoghurt og salt og krydderier røres sammen og hældes over.
Bages ved 200 grader ca. ½ time.
Serveres med groft brød til og evt. en salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar