fredag den 23. maj 2008

Koldt fiskefad (2 personer)

1½ dl vand
½ tsk salt
ca. 200 g ferske eller frosne torskefileter

3-4 kogte kartofler (ca. 200 g)
1 lille løg

marinade:
1 spsk citronsaft
1½ spsk olie
salt og peber

½ bundt radiser
klippet dild

1 dl crème fraîche eller græsk yoghurt
2 spsk klippet dild eller purløg
salt og peber

Brød til.

Vand og salt bringes i kog. Læg fisken i, kog op og læg låg på. Sluk for varmen og lad den stå 10 minutter. Tag fisken op og lad den køle af.

Skær det kartofler, fisk og løg i passende stykker og arrangér på et fad eller lign. Pisk marinaden sammen og hæld den over. Skær radiserne i skiver og pynt med dem. Rør cr.fr. med krydderurt, salt og peber og servér det til.

Ingen kommentarer: