fredag den 23. maj 2008

Majspandekager (6 stk)

75 g mel (1 1/4 dl)
50 g majsmel (1 dl)
1 knsp. salt
3 dl vand
1 spsk olie til stegning

Fyld:
4 skiver bacon
150 g hakket oksekød
1 dl kinakål eller icebergsalat i strimler
1 tomat
50 g ost i tern

Sauce:
1 spsk hakket løg
lidt olie
½ spsk mel
½ ds. tomater
½ tsk sød chili
hvidløg, tabasco

Rør pandekagedejen sammen og lade den hvile ½ time. Imens laver du fyldet.

Bacon klippes i terninger og svitses. Kødet tilsættes og svitses med, til det har skiftet farve. Tilsæt kinakål, tomat og ost og tag det af varmen.

Sauce: Svits løget i olie, drys mel over og tilsæt resten. Kog saucen igennem og hold den varm.

Bag pandekagerne, varm fyldet igennem. Rul pandekagerne sammen om fyldet og server den varme sauce til.

Ingen kommentarer: