søndag den 25. maj 2008

Thaisuppe med kylling og kokos (4 pers)

1 ds. kokosmælk
2 stykker kyllingebryst
3/4 l hønsebouillon (vand+terning)
250 g små champignons
4 cm frisk ingefær
1 rød chili
1 bakke frisk koriander
4 tsk majsstivelse
stødt sød chili, salt og peber

Brød til.

Rens grønsagerne, skær champignons i kvarte og chilien i bittesmå tern. Ingefæren skal skrælles og skæres i tynde skiver.
Skær kyllingekødet i fine strimler.

Bring bouillonen i kog og rør kylling i. Skum suppen og skru ned for varmen. Tilsæt det meste af kokosmælken, champignons, ingefær og chili. Kog 10-15 minutter til kødet er mørt.
Rør majsstivelsen ud i resten af kokosmælken og rør det i. Tilsæt hakket koriander og kog suppen kort igennem.
Smag til med chli, salt og peber.

Ingen kommentarer: